Foto Spitssbergen - Janlambertphotography.com

“The single most important component of a camera is the twelve inches behind it.”

Ansel Adams

Nature gift kadobon, het ideale geschenk !  
Afbeelding kadobon - Janlambertphotography.com 

De Nature gift kadobon is een leuk geschenk voor om het even welk feestje. Een verjaardag, de eindejaarsfeesten, ..........., succes gegarandeerd als cadeau voor iedere fotograaf.

Je kan opteren voor een individuele dagworkshop met onderwerp naar keuze ! Heb je behoefte aan een opfrissing van de basisbegrippen ? Wil je leren werken met filters en lange sluitertijden ? Is wildlife fotograferen meer je ding ? ............. Jij bepaalt, jij kiest ! 

Kies je liever voor één van de bestaande workshops of een deel van een workshop ? Geen probleem. Ook hier is het: Jij bepaalt, jij kiest !  

 

Na bestelling krijg je het factuurtje doorgestuurd. Na ontvangst van betaling zal de kadobon, volledig ingevuld, als pdf doorgestuurd worden. 

Bij een individuele workshop worden er dan uiteraard een thema en datum bepaald, waarna we aan de gang gaan op een afgesproken plaats. 

Bij het bestellen van een bestaande workshop worden alle gegevens, zoals plaats en uur van aanvang over deze workshop doorgestuurd. Op de dag van de workshop sluit je dan gewoon aan bij de groep. 

Alle workshops bestaan altijd uit een korte maar degelijke theoretische uitleg en zijn verder gebaseerd op praktijk, waarbij iedere deelnemer bijgestaan wordt waar nodig.

Daarom gaan alle workshops door in kleine groepjes. Zo is het mogelijk om alle deelnemers de nodige aandacht te schenken !  

foto vuurtoren Texel - Janlambertphotography.com 

Voor alle workshops staat op de desbetreffende pagina vermeld wat je nodig hebt van materiaal.

Het spreekt vanzelf dat de batterijen van je toestel moeten opgeladen zijn en dat je voldoende lege geheugenkaartjes bij hebt. Een degelijk statief is bij de meeste workshops wel een must.
Andere typische zaken worden per workshop vermeld op de pagina. 

Kies je voor een individuele workshop dan wordt altijd duidelijk doorgegeven wat je specifiek voor je gekozen thema nodig hebt.

Uiteraard kan je me altijd contacteren voor meer info. 

De kadobon kan je bestellen via onderstaand bestelformulier ! 

Voornaam

Naam

Straat

Postcode+gemeente

E-mail

Bericht